VERHUUR LICHT EN GELUID

Geeft jouw evenement of feest kwaliteit en klasse door middel van ons professionele licht en geluid. Op onze verhuur afdeling staat alles wat je nodig hebt, van geluidsinstallatie tot feestverlichting. Bij het huren van verlichting of geluidsapparatuur, kunt je gebruik maken van onze expertise. Voor het inhuren van een geluidsinstallatie, DJ set, led-verlichting, tv’s of dansvloer hebben wij altijd een oplossing.

LICHT

Licht is van onschatbare waarde en zorgt voor sfeer, beleving en ambiance. Zonder het juiste licht is een evenement niet compleet. De spot op het podium, de lichten op de dansvloer of een lichtshow tijdens een festival. Ze dragen allemaal bij aan de ervaring van de bezoeker. Jomo Productions weet dat als geen ander en heeft alles in huis om jouw evenement op perfecte wijze in het licht te zetten! Kies daarom voor Jomo en laat alles uit handen nemen zodat jij je kunt focussen op het evenement, line up tot aan de promotie.

GELUID

Bij JOMO PRODUCTIONS kan u terecht voor de verhuur van 1 speaker tot feesten en fuiven van meer dan 2000 personen. Wij leveren geluid voor diverse grote evenementen zoals gemeente Amstelveen en meer. Geluidsapparatuur van hoge kwaliteit kan een groot verschil maken. Daarom werkt Primetime alleen met A-merken. Niet alleen op het gebied van geluid, maar ook bij de andere aspecten van eventtechniek. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden voor jouw event. Wil je alleen de apparatuur bij ons huren?

VIDEO

Video is taking over. Mobile video content domineert op het internet. En dat is niet zo gek, want mensen zijn visueel ingesteld. Pak deze kans! Zet video marketing op een goede, strategische manier in en laat een blijvende indruk achter op je doelgroep. En betrek ze bij je bedrijf. Afhankelijk van de doelstellingen die je als bedrijf hebt, bepalen we samen de juiste koers. Zo kan video marketing bijdragen aan het vergroten van je brand awareness, verhogen van engagement met je doelgroep en kan het leads genereren. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem geheel kosteloos en vrijblijvend contact met ons op.

EVENT

Wanneer je een evenement wilt organiseren, is het verstandig om te werken met een partner die alles voor uw evenement kan regelen. Zo heeft u geen omkijken naar van alles en nog wat en kunt u zich focussen op de programmering, zoals bijvoorbeeld een optreden van een artiest. Er zijn vele artiesten en acts beschikbaar, die specifiek voor uw evenementen inzetbaar zijn. Van muzikale optredens, tot bijvoorbeeld een illusionist, de zandkunstenaar of een saxofonist. Gebaseerd op de inhoud van jullie programma, adviseren wij je graag over de mogelijkheden van artiesten of acts voor jullie evenement.

Wij hebben licht en geluid verzorgd voor o.a.


OFFERTE