VERHUUR LICHT EN GELUID

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw evenement of feest te voorzien van hoogwaardig licht en geluid. Onze verhuur afdeling beschikt over alles wat je nodig hebt, van professionele geluidsinstallaties tot feestelijke verlichting. Wij bieden onze expertise graag aan bij het huren van de juiste verlichting of geluidsapparatuur voor jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar een geluidsinstallatie, DJ-set, led-verlichting, televisies of dansvloer, wij hebben altijd een passende oplossing voor jouw wensen. Wij staan bekend om onze kwaliteit en klasse en zorgen ervoor dat jouw evenement of feest een onvergetelijke ervaring wordt met ons hoogwaardige licht en geluid.

LICHT

De rol van licht is van onschatbare waarde bij het creëren van de juiste sfeer, beleving en ambiance op een evenement. Het is een onmisbaar element dat een cruciale bijdrage levert aan de totaalervaring van de bezoekers. Of het nu gaat om het belichten van het podium, de dansvloer of het verzorgen van een adembenemende lichtshow tijdens een festival, het juiste licht is essentieel voor een geslaagd evenement. Bij Jomo Productions begrijpen we als geen ander hoe belangrijk licht is en hebben we alles in huis om jouw evenement perfect uit te lichten. Door te kiezen voor Jomo Productions kun je alle zorgen uit handen geven en je volledig concentreren op het evenement, van de line-up tot aan de promotie. Wij zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling, zodat jij een onvergetelijk evenement kunt neerzetten.

GELUID

Bij JOMO PRODUCTIONS kan u terecht voor de verhuur van 1 speaker tot feesten en fuiven van meer dan 2000 personen. Wij leveren geluid voor diverse grote evenementen zoals gemeente Amstelveen en meer. Geluidsapparatuur van hoge kwaliteit kan een groot verschil maken. Daarom werken wij alleen met A-merken. Niet alleen op het gebied van geluid, maar ook bij de andere aspecten van event-techniek. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden voor jouw event. Wil je alleen de apparatuur bij ons huren?

VIDEO

Video is momenteel niet meer weg te denken. Mobile video content is zelfs de dominante factor op het internet. Dit is niet verrassend, aangezien mensen van nature visueel ingesteld zijn. Het is dan ook een uitgelezen kans om video marketing op een strategische manier in te zetten en een blijvende indruk achter te laten op je doelgroep. Hiermee betrek je hen actief bij je bedrijf en vergroot je de kans op succes. Afhankelijk van de doelstellingen die je als bedrijf hebt, kijken we samen naar de juiste koers om te varen. Video marketing kan bijvoorbeeld bijdragen aan het vergroten van je merkbekendheid, het verhogen van engagement met je doelgroep en het genereren van leads. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder.

EVENT

Als je een evenement wilt organiseren, is het verstandig om te kiezen voor een partner die alles voor je kan regelen. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over allerlei randzaken en kun je je volledig concentreren op de programmering van het evenement, zoals bijvoorbeeld een optreden van een artiest. Er zijn talloze artiesten en acts beschikbaar die specifiek geschikt zijn voor verschillende soorten evenementen. Of het nu gaat om muzikale optredens, een illusionist, een zandkunstenaar of een saxofonist, er is voor ieder wat wils. Gebaseerd op de inhoud van jouw programma, kunnen wij je graag adviseren over de mogelijkheden van artiesten of acts die perfect passen bij jullie evenement.

Wij hebben licht en geluid verzorgd voor o.a.


OFFERTE