EVENT ORGANISEREN?

Hartelijk welkom bij Jomo Producties, dé partner die jullie feest, bedrijfsfeest of event tot in de puntjes verzorgt! Bij ons geen onaangename verrassingen achteraf, maar een persoonlijke aanpak van begin tot eind.

Jomo Producties is jullie one-stop-shop voor een geslaagd evenement. Wij bieden een breed scala aan leuke en innovatieve feestideeën waarmee jullie event ongekende hoogtes zal bereiken. Met ruime ervaring in het organiseren van (bedrijfs)feesten, vergaderingen en evenementen zijn wij de ideale partner voor jullie gelegenheid.

Wij produceren onze eigen shows, van DJ-sets en silent disco tot live-artiesten op het podium. Naast het organiseren zijn wij dus ook producent, wat betekent dat wij jullie volledig kunnen ontzorgen van idee tot uitvoering van jullie event.

Bij Jomo Producties kunnen jullie erop rekenen dat jullie event 100% zorgeloos verloopt. Wij bewaken het budget en houden strakke regie, terwijl jullie alleen maar hoeven te genieten en te beleven. Maak een afspraak met ons en wij komen graag bij jullie langs om te kijken wat het beste past bij jullie gelegenheid. Voor ieder evenement leveren wij maatwerk.
GEMEENTE AMSTELVEEN
LIVE OPTREDEN
JAZZ IN HET DORP - OUTDOOR
INDOOR LASERGAMEN
KARWEI
PATHE TILBURG
SCHOOL
TUINFEEST
OFFERTE