Davey Bindervoet, eenentwintig jaar geleden geboren in Amsterdam, dan wel niet in de Jordaan geboren, maar ik zeg altijd, ik mag mijzelf meer Jordanees noemen dan menig persoon die er nu woont! De muziek zat er al vroeg in op feestjes en partijen pakte ik al snel de microfoon. De voor liefde voor de Jordaanse liedjes kwam toen al, ik leerde dan ook al de liedjes van Johnny Jordaan, Tante leen, Willy Alberti en Manke Nelis van mijn opa ( Johnny Jordaan is dan ook mijn grote voorbeeld)

Ruim vijf jaar terug was ik op zoek naar accordeonles, ik kwam toen op de site van het Amsterdams Volkskoor. Daar zag ik een oproep voor nieuwe leden, dan wel vanaf 18 jaar,ik was toen pas 16. Ik, schreef brutaal een brief, dat ik graag zing en of ik mocht komen auditeren. Ik mocht voorkomen zingen bij de accordeonist en vanaf dat moment was ik lid van het Amsterdams Volkskoor, Ik moet zeker zegen dat het Amsterdams Volkskoor mij veel heeft gebracht en ik daar ontzettend veel heb geleerd en nog steeds!

Vanaf die tijd ging het snel, steeds vaker kwam ik op feestjes en in cafés waar ik dan ook even mijn stem liet horen. Van het een kwam het ander en inmiddels ben ik al van Groningen tot Maastricht geweest, want waar je ook komt iedereen zingt ´´ Geef mij maar Amsterdam mee´´ keihard mee!!