Rapper, entertainer, presentator, acteur… Yes-R is een veelzijdige jongen! Hij begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer “Leipe Mocro Flavour” uitbracht, maar we kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als “Rampeneren”, “Hey Schatje”, “Uit Elkaar” en zijn meest recente single “Onbereikbaar”.

Naast rappen speelde Yes-R in drie films. Twee van deze films behaalden de gouden status. Op TV gaat het Yes-R ook voor de wind: sinds 2011 is hij presentator van het programma “Gek op jou” en vorig jaar presenteerde hij samen met Do het SBS6 programma “The Next Pop Talent”.

Onlangs scoorde Yes-R nog een hitsingle met Carlotte uit Utopia: het nummer “Koninkrijk” stond wekenlang in de top 10 van iTunes. In het voorjaar van 2015 gaat Yes-R een nieuwe uitdaging en zal hij naast onder andere Jim Bakkum en Guido Spek te zien zijn in de musical “Hartsvrienden”. Maar muzikaal gezien zit Yes-R in 2015 ook niet stil; “That’s life” Yes-R ft. Dopebwoy & Soesi B en de populaire “Hallo” Yes-R ft. Jahh & issy verschijnen.

2016 start Yes-R het jaar met de club banger “Ready for ya” waarin hij wederom samenwerkt met SBMG & Soesi B. De productie ligt in handen van Architrack, met wie Yes-R dit jaar meedere producties zal maken. Met de track ‘Kleine meid’ laat Yes-R zich van een andere, kwetsbare kant zien. Om aan te geven hoe trots hij is op het aanstaande, hernieuwde vaderschap, schreef hij een lied voor zijn ongeboren dochter die in april geboren zal worden. Carlo’s TV Cafe kreeg de primeur van de track.