Heeft u een leuke en gezellige host nodig bij een openings-, bedrijfs-, bruiloft- of jubileumfeest, een productpresentatie of evenement, dan is Miss Lucillie de perfecte persoon voor u.
Met haar snelle interactieve spel creëert zij een gezellige sfeer en word uw evenement goed en met humor onder de aandacht gebracht bij het publiek.
Zij word in ‘haar leven’ bijgestaan door haar twee alter ego’s Betsy en Disco Lucillie. In het menu kunt u een uitgebreide omschrijving vinden van wat haar karakters u te bieden hebben.
Een bedrijfsfeest geeft je de gelegenheid bij uitstek je collega’s te leren kennen op een andere manier of lekker informeel met de baas om te gaan. Samen met Lucillie kunt u hoogstpersoonlijk bespreken welke verhalen of anekdotes verteld moeten worden en Lucillie werkt het uit op een manier dat lijkt of zij de persoon in kwestie zelf kent, maatwerk dus! Het is een fijn gevoel om te weten dat u niet alleen wordt gewaardeerd om u werk, maar ook als persoon.
Heeft dit u interesse gewekt? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons zodat wij u wensen verder kunnen bespreken, uitwerken en er samen een geweldig feest van te maken.
Dus een feestje is geen feestje als Miss Lucillie niet is geweest!